Cover photo for this channel


Го живеам секој ден како да ми е последен и еден ден од мојот живот ќе бидам во право!
#Македонија #Macedonia #infosec #security #privacy #bitcoin #monero #xmr #litecoin #python #rust #zcoin #zcash #zec #aliascash #alias #decentralized #decentralisation #manjaro #arch #urbit #PopOS #macos #ios #briar #skred #manyverse

FollowingFollowers
8312